Nordic Cup i Finland – Vi kom, vi konkurrerade, och vi gjorde det bra

10 oktober, 2023
10 oktober, 2023 Robin Galczewski

I helgen var det Nordic Cup under Nordic Fitness Expo i Lahti/Finland och från Sverige åkte ett gäng på 15 atleter med vår Ordförande Jani Kaaria och domarna Rachid Misk och Björn Albinsson samt vår Fotograf Robin.
Som alltid under tävlingarna i Finland blev det en trevlig tillställning och det händer mycket runtom.
Men för oss var det Nordic Cup som gällde och det skulle visa sig att de Svenska atleterna ofta fick kämpa mot ett uppsjö av Finnar och ett gäng Norrmän och Estländare, och de gjorde det med bravur!
Av 15 startande slutade Svenskarna med 6 Medaljer och ytterligare ett gäng final platser.