Folkfest under Fitnessfestivalen!

10 december, 2023
10 december, 2023 Robin Galczewski

Folkfest under Fitnessfestivalen!

För ganska exakt en vecka sedan fick vi under 3 dagar uppleva Fitnessfestivalen och Luciapokalen i Stockholm och vilken helg det blev!
Ordet folkfest gör det knappt rättvisa och till montrarna ringlade sig köerna långa, inte minst där vi hittade legender som Dorian Yates, Shawn Ray, Kevin Levrone, Jay Cutler, Chris Cormier och Breon Ansley. På mässan var det som sagt fullt drag men det var det även på scenen för Luciapokalen där speakern Abbe Benaouda höll igång publiken och den ena efter andra otroliga atleten bytte av varandra. Vi fick se en hel hög nya stjärnor visa upp sig och det var inte bara stora lineups utan väldigt bra sådana. Allas våran Kenneth Johansson höll ett tal och sa det bäst.. Bodybuilding och Fitness är på fram marsch, nu är vi tillbaka!
Stort tack till Kristian Sewén och hans gäng för en fantastisk helg och en fantastiskt arrangemang.