Svenska framgångar ute i Europa

16 oktober, 2023
16 oktober, 2023 Robin Galczewski

Svenska framgångar ute i Europa

Som titeln avslöjar har det tävlats ute i Europa och det vill vi uppmärksamma.

Isaac Ebagnilin tog revansch efter tävlingen i Fujarirah för 2 veckor sedan och placerade sig på IFBB Elite Pro World Championships på en fruktansvärt stark andra plats, enbart slagen av även förra årets segrare Dmytro Horobets. Svårt att greppa hur bra Isaac egentligen är men en andraplats i detta startfält på en anrik tävling som detta säger en del.

Josefin Pettersson tävlade även hon i IFBB Elite Pro World Championships, Bodyfitness och lyckades ta en 7:e plats i mördande konkurrens. Formen och bitarna på plats och gjorde det fruktansvärt bra efter flera års frånvaro.

Linn Von Bahr vår egen EM Mästare tog även hon beslutet att få lite scenvana innan VM och tävla mot bästa möjlig motstånd. En 3:e plats i Junior Klassen och en stark 5:e Plats i Senior klassen lyckades Linn ta med sig.

2022 års Svenska Bikini Fitness Overall Mästare Camilla Victoria Johansson beslöt sig även hon för att värma upp inför VM. Camilla gjorde det bra och knep en 5:e plats i sin senior klass och en 4:e plats i sin Masters klass.

Vi hoppar till föregående helg och vår egen Therese Thorin som körde IFBB DIAMOND CUP LUXEMBOURG. Och som vanligt när Therese tävlar uppvisar hon fantastisk form och i Luxenburg räckte det till en 3:e Plats i Master klassen och en 5:e plats i Senior klassen.

Och om Therese är i Luxenburg är Camilla Rosén givetvis inte långt bort. Camilla tävlade i Master Bikini Fitness där hon tog en 10:e plats samt i Fit Model där hon tog andra platsen.

Får även nämna Carla Angelini Hägg som provade vingarna på Arnold Classic i Bikini Fitness 45 år och Över.

Och vill även uppmärksamma Sari Gharib som tävlade i Men’s Physique Elite Pro under Arnold Classic Europe . (Bild saknas)

Starkt jobbat av alla och kul det tävlas internationellt!

Scenbilderna Från Arnold Classic är tagna av IFBB Media Partner EastLabs Photo