SM 2023 är nu ”In the books”

25 september, 2023
25 september, 2023 Robin Galczewski

SM 2023 är nu ”In the books”

Som titeln nämner är nu SM 2023 som gick i Västerås på Mälarenergi Arena avklarat och vilket SM det blev! Ett marginellt mindre startfält än förra året men kvalitén på de tävlande var top notch och publiken svek oss inte och fyllde på arenan bra och det blev riktigt härlig stämning. Dagen flöt på fint och när allt var avklarat kunde vi summera ett helt gäng nya Svenska mästare. Vi vill tacka alla som på något sätt bidrog. Först och främst alla atleter, det är er SM kretsar kring. Sedan våra SM sponsorer Gorilla Wear, Jan Tana, Delta Nutrition, EBT Academy, Gymgrossisten, Bulkkinen och Gymleco. Utan er hade det inte varit möjligt. Vi vill tacka publiken, domarna, backstage personalen, kassan, funktionärerna som hjälpte med allt mellan himmel och jord och alla andra som på något sätt hade ett finger i spelet. Stort stort tack! SM blev precis så bra som vi hoppats, kanske tom bättre på någon front.  Grymt jobbat Fitness Sverige!

Reslutaten från SM kan ni se här RESULTAT SM 2023