TACK!

28 september, 2021
Posted in SBFF
28 september, 2021 Magnus Branzen

TACK!

SBFF vill rikta ett stort tack till alla fantastiska atleter som trots restriktioner och oklara förutsättningar gjorde årets SM till en riktigt stor och lyckad fysikfest!

Vi vill också önska ett stort grattis till årets samtliga klassegrare som därmed kvalificerat sig till årets VM och nästa års EM. Ännu en möjlighet att kvalificera sig för internationellt tävlande kommer att erbjudas på årets NM i Lahti, Finland.

TÄVLA FÖR ANNAN ORGANISATION

I sammanhanget vill vi också passa på att påminna om de regler som gäller för dig som väljer att tävla för en annan organisation: Du som har en gällande tävlingslicens hos SBFF när du gör din tävling för annan organisation kommer inte att kunna lösa din licens hos oss igen förrän tidigast 12 (tolv) månader därefter.

Du som inte har en gällande tävlingslicens hos SBFF när du gör din tävling för annan organisation tvingas enligt våra licensregler vänta till nästkommande kalenderår innan du kan få din tävlingslicens hos oss godkänd.