Alla SM-vinnare klara för VM!

12 augusti, 2021
Posted in SBFF
12 augusti, 2021 Magnus Branzen

Alla SM-vinnare klara för VM!

Precis som vi tidigare meddelat gäller följande för att bli uttagen att representera Sverige på internationella mästerskap:

  • Alla overallsegrare på SM blir automatiskt uttagna till höstens VM, samt EM nästa år. Detta med 100% ersättning för logi samt tävlingsavgift från SBFF (undantaget är covid-relaterade tester eller andra extra kostnader i samband med covid). Landslagsträffar & landslagsoverall är kostnadsfria för samtliga.
  • Alla klassegrare på SM erbjuds automatiskt plats på höstens VM, samt EM nästa år. Dessa får dock stå för samtliga kostnader själva (undantaget landslagsträffar och landslagsoverall som ingår kostnadsfritt).

Att tävla på SM kan därmed ge dig unika möjligheter att få komma ut i världen och tävla!

Anmäl dig till SM här.